Szösszenetek egy Volt(?) drogos életéből! Ismét!

Drogos Blog

Drogos Blog

A kréta

2018. december 07. - Drogos

Sziasztok!

Próbálom nyomon követni a mostani designereket, kicsit ugyan lemaradva, de én is megírom a krétát, ahogyan azt az Index is megírta.

Hát, engem is érdekelt ez a cucc. Por állagú, valóban a széttört iskolai krétára hasonlít kinézetre, felszívva, belőve és mindenhogy nulla, hiába "amfetamin"-nal van keverve (ami, így, ebben a formában nem igaz).
Szóval. Láttam tőle atomkészen embert, aki a herkáról tért át erre, fóliázva.Inkább ópiát hatása van, ha az ember megfigyeli a használót. Vidékről szállítják, fiatal lányok/fiúk hozzák-viszik kocsival. 

Az ár 1000ft  0.1g, ami most emelkedett, tehát inkább 1000Ft/0.06-0.07g. A többi dizájnerre egyáltalán nem hasonlít, sem hatásában, sem állagában. 10 kell? 10000Ft /1g. Vicc.(Míg 0.75 spurit 2000-2500-ért kapsz) Tényleg nevetséges az egész, a hexák, sokkal ütősebek voltak, ebből ezért több kell. Mint azt "tudjuk", akkor nyilvánítjuk tisztának, ha a fóliában gőzölve, feketés/szineződés, ill. semmi nem marad. Hát ebből nem marad. De mondom: NULLA.

Aki lehet kerülje, bár nulla, de pont ez a poén. Miért? Mert több kell! Drágább, és sokat költesz rá, ahhoz, hogy érezd, és beállj tőle! Mint minden mostani dizájner, ez is a lehúzásról szól! Csak, a gusztustalanabb módjáról... 

Ha már drogozol, akkor óvatosan vele, de inkább javasolnám, az illegális szereket, mert azokat ismerjük! Miért? Mert, ha már (állítólag) amfetaminnal van keverve, úgy is megbuksz egy drogteszten. A spurit, ismered. Sőt! Most, elég jó a felhozatal, de inkább kerüljétek a drogokat, ha lehet! (már csak azért is, mert a ledzsalója elég szar)

Szvsz,, ha drogokkal érzed jól magad egy partyban, javaslom, nézz magadba, s kérdezd meg önmagadtól: MIÉRT?
- Bár a választ, úgy is tudod! - 

Köszönöm!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://exdrogos.blog.hu/api/trackback/id/tr9514449434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása