Szösszenetek egy Volt(?) drogos életéből! Ismét!

Drogos Blog

Drogos Blog

My darkest day

2018. november 27. - Drogos
Oh Babe, I'm first fighting with fire just to get close to you.. It beats me black and blue but it fucks me so good.. and I can't get enough!
Nekem mindig ezek a legsötétebb napok, amikor ezeken örlődök: a cucc, a szerelem, hogy küzdök, de minek? Mert úgy szétszed, hogy nincs esélyem.s

A Facera írtam, Annának

Már máshogy írok. Nem részletezek, már nem a fájdalmat írom ki magamból, hanem azt ami éppen megfog. Igyekszem okító jelleggel írni. Már nem írom le, mikor mit/mennyit csináltam piából/drogból/gyógyszerből, mert az senkit nem érdekel! Engem sem. 
A célom még mindig, hogy segítsek azoknak az embereknek akik elfogadják!

Hadd idézzek Márai Sándor - Füvészkönyvéből:
----------------------------------------------------------------
12. oldal, 8. okítás:
"Az emberi magatartásról

Semmiféle magatartás jogosult, mely az emberi renden kívül akar felépíteni egyfajta életrendet és napirendet. Az ember számára a világ dolgainak és a cselekedeteknek addig van csak értelmük, amíg hatni akarnak az emberekre, s együttműködnek az emberi világgal. Ez az együttműködés lehet közvetlen és lehet közvetett.
De saját érdekből senkinek nincs joga élni, igen, még alkotni sincs joga."

marai_12_8.jpg

Majka (is) megénekelte

Igaz későn, de a szavai között olvass:

"Hozzátenném (tudom utáljátok: Majka - Füttyösből): "Ez a dal most tényleg arról szól, h jön a basszus a tengerentúlról, tetszik vagy nem, ez pont így jó SÖTÉT CUCC A SÁPADTARCOKTÓL! "- "Droggal + tűkkel, megellik majd a játszótér, .... kapucnis dealerrel, meg BIOFŰVEL(pl :VARÁZS) " - "Élni mint nyugaton az nm divat, nálunk átlag embernek hívják a ZOMBIKAT!" - "Legális/illegális üzletek" - "AZ ÍGÉRET FÖLDJE JÖTT EL IDEHAZA: BALKÁNI AMERIKA, NAGY A KASZA!"" 

Igaz, én lemaradtam, de Droplex - Addicted

"Some people Addicted the drugs"

 

süti beállítások módosítása