Szösszenetek egy Volt(?) drogos életéből! Ismét!

Drogos Blog

Drogos Blog

A Kréta elemezve

2018. december 11. - Drogos

Előző bejegyzésemben is a krétáról volt szó, nos most jobban utánajárva ennek a szarnak, bővíteném:

Szóval. A kréta, egy (eddig)nembeazonosított, pszichóaktív designer drog, és valóban egy afetaminszármazék keveréke. Tartása, terjesztése, megszerzése, fogyasztásaa büntetendő. A BTK kábítószerrel való visszaélés cikkeje hatájos rá. Gyorsteszttel is kimutatható.

Leginkább sárkányozva/eregetve, (azaz fólián gözölt füstjét belélegezve), de intravénásan is fogyasztják (orrba ritkán szívják, mert pazarlásnak mondják). Más-más flasht adnak az eltérő használati módok. 

Fólián, azonnal lenyom a bennelévő desiger, de hamar kimegy a tompulás, és jön az erősödő szívverés, pörgetés, majd az amfis flash. Az eddig elterjedt drogokhoz képest nem igazán lehet semmelyikhez hasonlítani, mivel hibridítása miatt, elég középúton mozog. 0.1 jól beosztva 2-4 órát kitart az óvatosoknak.
Intravénásan, a felfutása sokkal lassabb, és végkifejlete is más. Nagyon könnyen túl lehet adagolni! Azt mondják, 0.15 már sok! 
Orrba szívva a designer hatás gyengébb, inkább az amfis flasht adja. 

Az utcán terjedő hasonló cuccoktól eltérően, itt vagy nincs, vagy gyengébb az okozott pszichózis. Viszont, ha túltolja a fogyasztó, akkor nagyon kemény halu jöhet (teghát ha hangokat hallasz, vagy benézel dolgokat, túltoltad). 

A dependenciát hamar kialakítja, így hamar hozzászokik a szervezet, és egyre több kell belőle. Hiánya depressziót, bágyadtságot, fáradékonyságot, egyeseknél dührohamokat vált ki.

Újra leírnám: a használatát kerüljétek, az előző psztomban leírtam miért, most hozzátenném azt is, hogy keményen büntetik!

A bejegyzés trackback címe:

https://exdrogos.blog.hu/api/trackback/id/tr6714470250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása